Новини

Лекция, посветена на подобряване шансовете за оцеляване и живот без увреждания за хората с инсулт на 11 май 2023 г. в учебната зала на Клиниката по нервни болести | ИСУЛ

Новини

28.04.2023

Лекция, посветена на подобряване шансовете за оцеляване и живот без увреждания за хората с инсулт на 11 май 2023 г. в учебната зала на Клиниката по нервни болести

Инициативата „Angels“ и тяхната дейност ще бъде представена на 11 май от 14:00 часа в Учебната зала на Клиниката по нервни болести в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“.

 

От 2016 г. насам приблизително 7,5 милиона пациенти са лекувани в над 6000 „ангелски“ болници по целия свят, включително повече от 1400 нови болници, подготвени за грижи за инсулт, установени в целия свят с помощта на „Ангели“.

 

Мисията на организацията е развиване на хората в общността на „Ангели“ включително лекари, медицински сестри, персонал на линейки и всички специалисти в екипа за инсулт чрез образование, подкрепа, наставничество, споделяне на идеи и предоставяне на признание. А така също изграждане и разработване на ефикасна регионална мрежа за насочване, където първичните, всеобхватни центрове и услугите за СМП се кооперират, за да предоставят на пациентите най-доброто ниво на грижи.

 

Събитието е отворено  към всички, които имат интерес по темата, най-вече към звената Спешно приемно, Образна диагностика, Кардиология, Неврология.

 

Повече за инициативата „Angels“ можете да научите от тук>>


Източник: УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ"